STYRK DIN INDRE POWER MED THETAHEALING

Hvad er Thetahealing


Thetahealing er en energihealing teknik, der har hjulpet mennesker verden over med at ændre deres liv på det dybeste plan, ved at ændre de programmer vi har siddende i underbevidstheden, fra begrænsede, negative overbevisninger til støttende, positive overbevisninger. Det er en af de hurtigste og mest effektive metoder til at opnå det liv du fortjener.


Vores bevidsthed styrer kun 5-10 % af hvad vi foretager os i livet. Alle de andre op til 95 % er styret af programmer og vaner, vores underbevidsthed afspiller helt af sig selv. Programmer og vaner som vi har lært i vores allertidligste barndom og som vi overhovedet ikke tænker over, at vi gør.


Cellebiolog Bruce Lipton har gennem forskning fundet ud af hvordan celler ændrer sig i forhold til, hvordan omgivelserne påvirker dem.

Et positivt miljø for cellerne til at vokse og være sunde. Et negativt miljø får cellerne til at mistrives, holde op med at vokse og dø.

Cellerne påvirkes af hvad vi spiser og tænker.

Thetahealing er effektiv til at afbalancere psykiske såvel som fysiske ubalancer, og kan hjælpe dig med at finde tilbage til den du virkelig er. Når du er i Thetahjernebølger kan dine overbevisninger omprogrammeres til de overbevisninger der er sande for dig. Du lærer at se det hele udefra, en højere bevidsthed, at acceptere læreprocessen med dine udfordringer, og give slip på overbevisninger som ikke gavner dig.


At arbejde med din indre tilstand, at blive mere bevidst om hvem du er, og hvordan du har det, at arbejde med dit nærvær og nuet, er den største gave du kan give, ikke bare dig selv, også dine omgivelser. Des mere bevidst du er om hvordan du har det, jo bedre kan du møde dig selv og andre med empati, venlighed og medfølelse.


Jeg er uddannet hos Heart Academy ved Helle Brinck.


Jeg tilbyder 1x1 session af 1,5 time.


Pris 600 kr. Du kan kontakte mig her på siden under KONTAKT eller send en besked på 52990158


Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale