Minettigalleri flytter til nye spændende lokaler fra den 1 okt. Nørager 68, Rødekro

Glæd jer. Conny og jeg søsætter nye events fra den 13 nov. Et alsidigt mix media kursus. 

Vi glæder os til at skabe ny magi sammen med dig.

Knæk koden i dit maleri.

Minettigalleri Its has never been a better time to build a startup.

Vi skruer op for stemningen, og optimerer den gode energi hos Minettigalleri.dk

Minetti er et nystartet galleri i det Sønderjyske, som fremover vil udbyde forskellige kurser. Jeg er nu tilknyttet Minetti-galleriet i Maugstrups gamle skole, og jeg glæder mig til at vise de muligheder, jeg har at byde ind med. I fremtiden vil vi udbyde kurser og udstillinger. Den 21. september lægger vi ud med en workshop, hvor der er focus på flow, ro og harmoni. Der vil være oplæg fra Ute Mammen, som vil fortælle lidt om Feng Shui, Heidi Minetti vil vise hvordan hun bygger et maleri op, og jeg Conny vil fortælle og vise hvordan man kan lave en god bund til et kommende maleri, samt andre maletekniker. Det vigtigste er dog processen i arbejdet, og som det også fremgår på workshoppen, vil flow være nøglen til din udvikling og din indre fred og harmoni! Vi forventer, at med et kursus her vil det give dig oplevelser, som kan fremme din egen indsigt og udvikle sig således, at du oplever, at du har et godt liv. Er det ikke lige det livet i bund og grund handler om, nemlig at vi skal have det godt med os selv og andre, uden stress, og med ro og med balance i livet, samt at leve med kunst i egne harmoniske omgivelser, der gavner velværen og roen inden? Conny Kristiansen.

Et indblik i min arbejdsproces.

Når jeg arbejder med min kunst, så arbejder jeg i lag. Det betyder, at jeg starter med bar bund og arbejder ud efter, sådan at der på den måde opstår dybde i maleriet. Jeg komponerer maleriet med farver og lag, der opstår som regel et par Darlings, og det kan være rigtig svært at overskride den barriere som det er at lægge nye lag, oven på din darling, den bliver en begrænsning for at du kan komme videre med netop det maleri. Jeg arbejder efter princippet, kill your darling, for når jeg gør det, så kommer jeg videre med værket, og ofte opstår der en ny og bedre darling. For mig handler det om at komponere et maleri i lag, jo flere lag jo bedre. Hvis der ligger motiver eller andet godt i baggrunden, kan det jo hentes frem igen. Heidi Minetti

Find din vej i livet igennem kreativiteten

For at vide hvor du skal hen, skal du kende retningen, men ikke mindst kende dig selv. Det er en livslang rejse og det er en rejse, hvor du skal lære at stole på dine instinkter og lytte til dit hjerte. Der er ingen helt som dig. Du er den eneste ene af din slags og grundlæggende helt perfekt.

Minettigalleri.dk

Pressen fortalte

Kunstner ved et tilfælde.