Velkommen til Art Minetti.

På siden finder du et udvalg af mine malerier.

ART MINETTI

ET VIDEO KLIP FRA ET AF MINE MALERIER

Her kan du se de malerier, jeg har til salg

SKRIV TIL HEIDI MINETTI ELLER RING PÅ T: 52990158

Twins Solgt

Twins Solgt

MALERIER KAN KØBES OG SES PÅ ARTPAL.

SKRIV TIL HEIDI MINETTI ELLER RING PÅ T: 52990158

Solgt

Solgt

Solgt

Solgt

Solgt

Solgt

MIx Media 90x120

MIx Media 90x120

Art Minetti

Art Minetti

MIN ARBEJDS PROCES

Jeg arbejder med flere transparente lag, og materiale, og tørretid er derfor over flere dage. Hvert værk er en fantastisk proces og oplevelse, en forstærkelse af det magiske. Det betyder, at jeg starter med bar bund og arbejder ud efter, sådan at der på den måde opstår dybde i maleriet.

Jeg komponerer maleriet med farver og lag, der opstår som regel et par Darlings, og det kan være rigtig svært at overskride den barriere som det er at lægge nye lag, oven på din darling, det kan ellers blive en begrænsning for at komme videre med maleriet.

Jeg arbejder efter princippet, kill your darling, for når jeg gør det, så kommer jeg videre med værket, og ofte opstår der en ny og bedre darling. For mig handler det om at komponere et maleri i lag, jo flere lag jo bedre. Hvis der ligger motiver eller andet godt i baggrunden, kan det jo hentes frem igen.

Mine malerier skal ses som en, fortællende historie, som er et udtryk for sanseindtryk, stemninger eller følelser jeg har oplevet.

Min palette kendetegnes ved dens farverigdom og en klangbund af brændte farver.  Det er min intension, at mine malerier, kan berige beskueren, der bringer dig i kontakt med nye oplevelser i dig.