PRIVATLIVSPOLITIK HOS HEIDI MINETTI

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min website, så indsamler og behandler jeg en række af sådanne informationer. Det sker f.eks ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrere dig som bruger, eller ved øvrig brug af service eller køb via min hjemmeside.

Der indsamles og behandles typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler jeg desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvendes oplysningerne til at optimere og forbedre service og indhold.

Periode for opbevaring

Jeg opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af personoplysninger

Navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: Heiha@live.dk Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres:

Heidi Minetti Nørager 68

6230 Rødekro Telefon:

45 52 99 01 58

E-mail: heiha@live.dk