Om Heidi Minetti

På siden her deler jeg min historie og passion.

Tak fordi du kigger med.

Minettigalleri  Its has never been a better time to build a startup.

Minettigalleri Its has never been a better time to build a startup.

Om Heidi Minetti.

Jeg har solid erfaring indenfor psykoterapi, kreativitet og personlig udvikling. (Uddannet psykoterapeut)

Jeg har arbejdet med mig selv og mit indre kompas i over 20 år.

Jeg er 100 % resultatorienteret.

.At opnå en bedre tilværelse, kræver at vi er tilstede i nuet, og vi bliver bedre til at,mærke hvordan vi har det, og finde sit unikke potientiale, og skabe et liv i ro og balance.

At være glad for sig selv, er en esssentiel del af kunsten at leve. Er der en hemmelighed, eller en magisk formel for at kunne nyde livet? Hvad gør vi, når vi længsel efter ro og fordybelse, ofte bliver det glemt, idet det er nemt at priotere væk. Det kan derfor være en go ide at bevidstgøre for dig hvad fordybelse kan bidrage med i dit liv? 

Farvernes betydning og symbolik har altid fascineret mig. Min trang til at forme og skabe har jeg haft siden jeg var barn, og har altid gået i spænd med mit indre frirum.

At male har givet mig ro og tid til væren med mig sig. At se min situation afspejlet på lærredet, gjorde det nemmere for mig at stille spørgsmål og forstå, hvilke beslutninger jeg skulle ta for at få det godt.

Min rejse ind i den kreative verden har skabt og udviklet et nyt livsdesign i mit liv, som at komme på bølgelængde med mit eget tempo, at træffe sunde beslutninger, holde fokus, som har givet mig mentalt overskud og glæde. Større selvindsigt og selverkendelse, og givet mig mulighed for at se og udnytte mit fulde potentiale.

Jeg er blevet mere proaktiv, skabt retning og klarhed i mit liv. Jeg har øget min livsenergi, og skabt motiverende mål, og bevidsthed om hvordan jeg handler på dem. Jeg har nedbrudt negative tanker og åbnet op for nye og kreative tankemønstre.

Vær klar over at du er et enestående og fantastisk væsen, at du er fyldt med kraft og energi, at du rummer en rigdom af følelser, at du er i stand til at sanse og fornemme energi omkring dig, at du har evnen til at tale farvernes sprog, at dine evner er en uundværlig brik i helheden og at med din individualitet kan du skabe noget som er helt unikt.

Jeg deltager løbende i kurser, der udvikler og inspirerer mig.

Med baggrund i min kreative rejse de seneste 2 år, hvor jeg tillidsfuldt har fundet svarene indefra, og handlet efter mine maleriers vejledning, har jeg udvilket kurset KUNST OG TERAPI (Find din vej i livet igennem kreativiteten)

MIN VISION:

Med et kreativt afsæt, hjælper jeg dig til personlig vækst, ro,nærvær og fordybelse, og skabe et liv i balance, hvor du lever i fuldkommen overensstemmelse med den du er. 

Conny Kristiansen

Conny er billedekunstner og NLP coach, som du vil møde på mine kurser.

Conny har igennem mange år arbejdet med tegning som værktøj i samtalen, og på hjemmebanen har hun altid tegnet og malet lidt, ikke for andre, men fordi det har været den bedste måde for Conny at slappe af på. Senere blev Conny optaget af, hvad malerprocessen gjorde for hende. Gennem arbejdet med malerier oplevede hun en utrolig tilfredsstillelse, en afstressende effekt, og fordybelse, at kunne blive i nuet, og helt uden mål formår Conny at kunne trække sig tilbage, og se en helhed, som Conny intuitivt arbejder videre på.

Conny fortæller, at denne følelse og virkning kan alle lære. Det skaber en indre ro, og giver processen plads, og lader produktet skabe sig selv. Conny tror på, at vi alle har potentiale til at undgå stress, og at vi via maleriet kan finde midlet til at nå derhen.

Conny Kristiansen, Billedkunstner og NLP coach

Conny Kristiansen, Billedkunstner og NLP coach