Om Heidi Minetti

 

På siden her deler jeg min historie og passion.

Tak fordi du kigger med.

Minettigalleri Its has never been a better time to build a startup.

Om Heidi Minetti.

 

Jeg har solid erfaring indenfor psykoterapi, kreativitet og personlig udvikling. (Uddannet psykoterapeut)

.At opnå en bedre tilværelse, kræver at vi er tilstede i nuet, og vi bliver bedre til at,mærke hvordan vi har det, og finde sit unikke potientiale, og skabe et liv i ro og balance.

At være glad for sig selv, er en esssentiel del af kunsten at leve. Er der en hemmelighed, eller en magisk formel for at kunne nyde livet? Hvad gør vi, når vi længsel efter ro og fordybelse, ofte bliver det glemt, idet det er nemt at priotere væk. Det kan derfor være en go ide at bevidstgøre for dig hvad fordybelse kan bidrage med i dit liv? 

Farvernes betydning og symbolik har altid fascineret mig. Min trang til at forme og skabe har jeg haft siden jeg var barn, og har altid gået i spænd med mit indre frirum.

At male har givet mig ro og tid til væren med mig sig. At se min situation afspejlet på lærredet, gjorde det nemmere for mig at stille spørgsmål og forstå, hvilke beslutninger jeg skulle ta for at få det godt.

Min rejse ind i den kreative verden har skabt og udviklet et nyt livsdesign i mit liv, som at komme på bølgelængde med mit eget tempo, at træffe sunde beslutninger, holde fokus, som har givet mig mentalt overskud og glæde. Større selvindsigt og selverkendelse, og givet mig mulighed for at se og udnytte mit fulde potentiale.

Jeg er blevet mere proaktiv, skabt retning og klarhed i mit liv. Jeg har øget min livsenergi, og skabt motiverende mål, og bevidsthed om hvordan jeg handler på dem. Jeg har nedbrudt negative tanker og åbnet op for nye og kreative tankemønstre.

Vær klar over at du er et enestående og fantastisk væsen, at du er fyldt med kraft og energi, at du rummer en rigdom af følelser, at du er i stand til at sanse og fornemme energi omkring dig, at du har evnen til at tale farvernes sprog, at dine evner er en uundværlig brik i helheden og at med din individualitet kan du skabe noget som er helt unikt.

Med baggrund i min kreative rejse de seneste 2 år, hvor jeg tillidsfuldt har fundet svarene indefra, og handlet efter mine maleriers vejledning, har jeg udvilket kurset KUNST OG TERAPI (Find din vej i livet igennem kreativiteten)

 

MIN VISION:

Med et kreativt afsæt, hjælper jeg dig til personlig vækst, ro,nærvær og fordybelse, og skabe et liv i balance, hvor du lever i fuldkommen overensstemmelse med den du er. 

 

Conny Kristiansen

 

Conny er billedekunstner og NLP coach, som du vil møde på mine kurser.

Conny har igennem mange år arbejdet med tegning som værktøj i samtalen, og på hjemmebanen har hun altid tegnet og malet lidt, ikke for andre, men fordi det har været den bedste måde for Conny at slappe af på. Senere blev Conny optaget af, hvad malerprocessen gjorde for hende. Gennem arbejdet med malerier oplevede hun en utrolig tilfredsstillelse, en afstressende effekt, og fordybelse, at kunne blive i nuet, og helt uden mål formår Conny at kunne trække sig tilbage, og se en helhed, som Conny intuitivt arbejder videre på.

Conny fortæller, at denne følelse og virkning kan alle lære. Det skaber en indre ro, og giver processen plads, og lader produktet skabe sig selv. Conny tror på, at vi alle har potentiale til at undgå stress, og at vi via maleriet kan finde midlet til at nå derhen.

Conny Kristiansen, Billedkunstner og NLP coach

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger Heidi Minetti.

Nørager 68

6230 Rødekro.

Telefon: 45 52 99 01 58.

E-mail: Heiha@live.dk

Betaling

Heidi Minetti modtager betaling med mobilpay, bankoverførsel.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl.moms. 

LEVERING af online materiale.

Heidi Minetti tilstræber at afsende malerier samme dag betalingen er modtaget fra kunden.

Reklamationsret.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet,retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen afleveres eller sende til 

Heidi Minetti

Nørager 68

6230 Rødekro.

Der modtages ikke forsendelser pr.efterkrav.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på kurser købt via min hjemmeside.

Perioden regnes fra den dag, hvor Heidi Minetti har modtaget betaling på kursus.

Meddelelsen skal gives pr.mail på heiha@live.dk.

I meddelsen skal du gøre klart at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Returneringsomkostninger på et maleri skal du selv afholde.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til Heidi Minetti retur.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for klageløsning.Nævnernes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

 

 

 

PRIVATLIVSPOLITIK HOS Heidi Minetti.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min website, så indsamler og behandler jeg en række af sådanne informationer. Det sker f.eks ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrere dig som bruger, eller ved øvrig brug af service eller køb via min hjemmeside.

Der indsamles og behandles typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler jeg desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvendes  oplysningerne til at optimere og forbedre service og indhold.

Periode for opbevaring

Jeg opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af personoplysninger

 Navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: Heiha@live.dk Hvis du vil klage over  behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres:

Heidi Minetti 

Nørager 68

6230 Rødekro

Telefon: 45 52 99 01 58

E-mail: heiha@live.dk