Heidi Minetti.

 

Jeg har solid erfaring indenfor psykoterapi, kreativitet og personlig udvikling.

Jeg arbejder med effektive og livsforandrende metoder.

At opnå en bedre tilværelse, kræver at vi er tilstede i nuet, og vi bliver bedre til at

mærke hvordan vi har det, og finde dit unikke potientiale, og et liv i ro og balance.

Heidi Minetti

Farvernes betydning og symbolik har altid fascineret mig. Min trang til at forme og skabe har jeg haft siden jeg var barn, og har altid gået i spænd med mit indre frirum. De seneste år har jeg udviklet min kreativitet via skulpturer, glas, beton og senest malerier.

Min rejse ind i den kreative verden har skabt og udviklet et nyt livsdesign i mit liv, som at komme på bølgelængde med mit eget tempo, at træffe sunde beslutninger, holde fokus, som har givet mig mentalt overskud og glæde.

Mine malerier har hver sit Unika, og en fortællende historie, som er et udtryk for sanseindtryk, stemninger eller følelser jeg har oplevet. Min palette kendetegnes ved dens farverigdom og en klangbund af brændte farver. 

Jeg udstiller løbende i virksomheder, hvor mine farverige og fantasifulde billeder bidager til at skabe harmoniske omgivelser, som passer til virksomhedens profil.

Jeg har mit eget atelier på Nørager 68 6230 Rødekro hvor jeg gerne modtager besøg og viser mine værker frem.

Det er min intension, at mine værker, kan berige beskueren, der bringer dig i kontakt med nye oplevelser i dig.

Mit kunstneriske virke har afsæt i hoved, hjerte og krop.

På vores kurser bliver du undervist individuelt på en kreativ og inspirerende måde.

Vi giver plads og rum til at være sig selv med udgangspunkt i tryghed, og støtte til at udvikle dit individuelle udtryk i maleriet

 

Conny Kristiansen

Gennem mange år har jeg arbejdet med tegning som værktøj i samtalen, og på hjemmebanen har jeg altid tegnet og malet lidt, ikke for andre, men fordi det har været den bedste måde for mig at slappe af på.

Senere har jeg undersøgt, hvad det er der gør det så godt, og denne viden vil jeg give videre til andre med dette kursus. 

Gennem arbejdet med malerier har jeg oplevet en utrolig tilfredsstillelse, en afstressende effekt af min kreativitet, som når jeg bliver i nuet og helt uden mål fører penslen over lærredet, trækker mig tilbage, ser en helhed, som jeg intuitivt kan arbejde videre på. Denne følelse og virkning kan man lære. Det skaber en indre ro, og giver dermed processen plads, og lader produktet skabe sig selv.

Jeg tror på, at vi alle har potentiale til at undgå stress, og at man gennem maleriet kan finde midlet til at nå derhen. 

Mit motto: Alt kan lade sig gøre