Heidi Minetti

Farvernes betydning og symbolik har altid fascineret mig. Min trang til at forme og skabe har jeg haft siden jeg var barn, og har altid gået i spænd med mit indre frirum. De seneste år har jeg udviklet min kreativitet via skulpturer, glas, beton og senest malerier.

Min rejse ind i den kreative verden har skabt og udviklet et nyt livsdesign i mit liv, som at komme på bølgelængde med mit eget tempo, at træffe sunde beslutninger, holde fokus, som har givet mig mentalt overskud og glæde.

Mine malerier har hver sit Unika, og en fortællende historie, som er et udtryk for sanseindtryk, stemninger eller følelser jeg har oplevet. Min palette kendetegnes ved dens farverigdom og en klangbund af brændte farver. 

Jeg udstiller løbende i virksomheder, hvor mine farverige og fantasifulde billeder bidager til at skabe harmoniske omgivelser, som passer til virksomhedens profil.

Jeg har mit eget atelier på Den gamle skole i Maugstrup hvor jeg gerne modtager besøg og viser mine værker frem.

 

 

Ute Mammen

Jeg er en af underviserne. Er uddannet pædagog, lærer, terapeut og har siden uddannet mig til feng shui konsulent. Jeg er , i 2018, flyttet til Ballum, nær Vadehavet, går op i natur og den indre ro, vi kun selv kan skabe for os selv. Jeg har en del husdyr og lever med fokus på økologi og naturlig velvære i kraft af os selv og det vi er omgivet af.

Mit bidrag til kurset vil være min tilgang til det at være menneske og vores eget univers betydning for velvære og helhed. Mit fokus er dig, der hvor du står her og nu og der hvor du gerne vil flytte dig hen til at være . Det hele handler om trivsel og velvære og kun du ved hvad det menes for dig.

Jeg vil bringe dig ind i Feng Shuiens verden ved at vise dig vejen til den dybere forståelse af, hvad og hvordan farver, indretning opdeling af rum og gamle gemmer, påvirker dig og dit liv, hvordan du, med et klart mål for øje , kan skabe store forandringer, med få virkemidler og / eller omrokeringer. jeg ser frem til at møde dig .

 

Conny Kristiansen

Gennem mange år har jeg arbejdet med tegning som værktøj i samtalen, og på hjemmebanen har jeg altid tegnet og malet lidt, ikke for andre, men fordi det har været den bedste måde for mig at slappe af på.

Senere har jeg undersøgt, hvad det er der gør det så godt, og denne viden vil jeg give videre til andre med dette kursus. 

Gennem arbejdet med malerier har jeg oplevet en utrolig tilfredsstillelse, en afstressende effekt af min kreativitet, som når jeg bliver i nuet og helt uden mål fører penslen over lærredet, trækker mig tilbage, ser en helhed, som jeg intuitivt kan arbejde videre på. Denne følelse og virkning kan man lære. Det skaber en indre ro, og giver dermed processen plads, og lader produktet skabe sig selv.

Jeg tror på, at vi alle har potentiale til at undgå stress, og at man gennem maleriet kan finde midlet til at nå derhen. 

Mit motto: Alt kan lade sig gøre