UTE MAMMEN: Fengshui konsulent, udbyder løbende kursus hos Minetti galleri.dk

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Jeg er et rigtig godt sted for dig, at fortælle din historie, så besøgende på din hjemmeside kan lære dig lidt bedre at kende.

Skab stilhed/ro og ryd hjem og oplev at du udvikler dit mentale overskud.

SKAB DIT LIV OG DIN FREMTID_

Feng Shui. Gode vibrationer, skaber god energi. Dårlige vibrationer, skaber drænet energi. Så enkelt er det og du har altid et valg mht. hvad og hvem du omgives af og dermed bliver påvirket af. Bruger du dagligt lang tid på at lede efter dine ting, er oprydning nok en god ide - lad tingene få deres faste pladser. Det skaber ro for dig og dine omgivelser. Bruger du, som alt for mange mennesker, alt for meget tid på at analysere andre mennesker og deres adfærd, spilder du dit liv på noget, du alligevel ikke kan ændre. Den eneste du kan ændre, er dig selv og dine egne handlinger, tanker og den vej du vælger her i livet. Om det er farver, rod, dårlige relationer, utilfredsstillende arbejdspladser eller andet - du kan ændre det, når du forstår hvordan alt i livet spiller sammen. En investering i resten af dit liv.

hvordan ser DIN indgangsdør ud? Det første indtryk for dig og dine mennesker. Din indgang til dit hjem, er det første indtryk du efterlader for alle der træder ind i dit hjem / liv. Kan man komme ind for jakker og sko.? Er der rent og åbent? Hør mere om hvilken indflydelse netop det område i dit hjem har på dig, dit liv, dine omgivelser og karriere

Hvad er Feng Shui?

Feng Shui er kunsten at balancere og harmonisere det naturlige energiflow i vores omgivelser for at påvirke vores liv i positiv retning. En kunst, som har været forstået i oldtidens civilisationer i rigtig mange år og som er støt voksende i populariet i de seneste år her i under vores himmelstrøg.

Der er mange måde at arbejde med Feng Shui på og hvilken retning der er mest rigtig for dig, finder du ud af under arbejdet med det. Ens for alle retninger er dog, at vi der tages udgangspunkt i det Baguakort, som er en grundrids af din bolig, opdelt i 9 felter med hver sit fokus, hver sin energi, farve og element. 

Ens for alle retninger er også, at harmoni, oprydning og naturlig rokation af luft i huset, er afgørende elementer for, om du oplever denne balance. Rod på loftet eller i kælderen, i stuen, i entreen - ufremkommelige indgangspartier og tilvoksede haver, skaber manglende overblik og dermed manglende overskud. 

Ofte, skal der kun ganske lidt til, før vi oplever en markant forandring og mere energi. 

Ved at kombinere malerkunst, teknikker og Feng Shui, vil vi komme naturligt omkring alle sider af netop dig og din energi og vi får skabt en proces, som vil være vedvarende i dit liv.